Arbustum Brabant Coöperatief UA (ABCoop) is een coöperatie van een selecte groep boomkwekers uit Noord-Brabant (NL) en kenmerkt zich door een zorgvuldig kwaliteitsbeleid met oog voor milieuvriendelijkheid.

Onze nadruk ligt op het principe van ‘one-stop-shopping’; het totale boomkwekerij assortiment via 1 kanaal, met 1 levering en 1 aanspreekpunt.

De verkoop van de boomkwekerijproducten van alle leden wordt verzorgd door de heer Eric van Kempen. Hij is uw aanspreekpunt voor al uw vragen en prijsaanvragen.

Onze doelstellingen worden ondersteund door:
• een kleine, flexibele en ondernemende organisatie
• een klantgerichte aanpak
• sterke focus op onderling samenwerking van en tussen de leden boomkwekers
• strategische samenwerking met relevante partners

Sinds de formele oprichting in september 2014 is er sprake van een start-collectief van zeven leden die efficiënt en flexibel samenwerken. Wij kunnen u als klant dan ook een goede service, korte levertijden en een scherpe prijs aanbieden, met name in de landen Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte; Eric van Kempen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mob. +31 6 36491794.